Ukas Ølnytt #7

Matstreif i Oslo er i full gang og de har et eget øltelt med omtrentlig 120 øl fra 23 bryggerier pluss en rekke norske cidere. I tillegg vil en rekke bryggerier være til stede for de som vil ha en god ølprat i tillegg til smaking. Stedet er Rådhusplassen.

Hansa lanserer til uka en ny øl i sin spesialøl-serie, en Porter. Serien består forøvrig av IPA, Hvete og Bayer. Offisiell lansering skjer 15.september, selv om den ble sniklansert under Bergen Ølfestival sist helg til svært varierte anmeldelser. Les mer hos Ølportalen.

Mack lanserer også nye øl i sin spesiaøl-serie som fra før består av Wit og IPA (begge i både butikk- og polstyrke). Hele tre øl skal presenteres under matfestivalen i Tromsø (Nordnorsk Matfestival, eller SMAK): Weissbier, Porter og Brown Ale. Dette melder iTromsø.

 

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.