Boon lager Oude Geuze (gammel geuze) ved å blande 90% mild 18 måneder gammel lambic med 5% sterk 3 år gammel øl og 5% veldig ung lamibc. Den unge bringer med seg villgjær og sukker. Alle ølene er modnes i eiketønner og mikses i ståltanker og avkjøles. Før tapping økes temperaturen slik at gjæren våkner til live igjen og kan starte annengangs gjæring i flaska. Etter noen måneders lagring sendes ølet ut på markedet, Tappedatoen hos Boon er 20 år før best før-datoen.
Nese: Syrlig frisk. Sitrusskall (flere sorter blandet sammen), med et bittelite hint av Kornmo.
Smak: Lett anslag. Avdempet smak av grapefrukt og melon. Ganske dempet men likevel spiss syre.
Konklusjon: Rimelig enkel i stilen, grei introduksjon til geuze-stilen. Et hyggelig bekjentskap som tåler en gjenvisitt.