Lesestoff til helga #91

Ditt kjøkken: Kylling helstekt på ølboks har vært populært en stund, men i disse høsttakkefesttider kan du jo prøve med en kalkun?

Frankrike: I disse triste tider slår The Whisky Lady et slag for franske whiskyer.

Verden: Den nyeste utgaven av Jim Murrays «bibel» har kommet (med det merkeligste og mest creepye forsidebildet ever, men det er forsåvidt irrelevant) og den årlige oppstandelsen i media om «årets beste whisky» og den like regelmessige dissingen (fortjent, stort sett, spør du meg) av Herr Murray i whiskyblogger rundt om har derfor rast denne uken. Både Whiskysponge (alvorlig for en gangs skyld) og Whisky-Lassie har bra innlegg i sakens anledning. I en diskusjon rundt dette på Facebook var det noen som lenket til Thomas’ beskrivelse av en smaking med Jim Murray fra 2013. Den hadde jeg ikke lest før, men det har jeg nå, og det anbefaler jeg at du også gjør.

ladiesshare

Ukas blogg/nettside: The Ladies Share, lenge del av Whisky Saga, har fått egen nettside, og flere av damene i klubben skriver innlegg. Det kan bare applauderes (selv om de skriver mest på engelsk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.