Lesestoff til helga #152

Sider

Storbritannia: Imbibe har intervjuet Tom Oliver, mannen bak sidermerket Oliver’s. De kaller ham Wizard of the West, og det er vel en beskrivelse jeg kan stille meg bak, jeg har likt elsket så og si alt jeg har smakt fra Oliver’s.

Øl

Storbritannia: BrewDog hevder å være et friskt pust i en verden av store, upersonlige foretak som er mer opptatt av profitt enn kvalitet. Da er det kanskje ikke så heldig å true med søksmål fordi en planlagt pub har tenkt å bruke ordet «punk» i navnet? Man kan i alle fall stille spørsmål ved hvorvidt BrewDog overhodet har forstått begrepet «punk» i så fall. På den annen side kan man nok, når det gjelder BrewDog, mistenke at det hele er en planlagt del av en strategi for å få navnet BrewDog mest mulig eksponert. Mottoet «All PR er god PR» later til å være noe de har brukt som rettesnor i alle år. BrewDog har kommentert sakene på egen blogg.

Norge: Den nordiske monopolordningen er under press, og det kan bety slutten på Vinmonopolet. Men vil vi egentlig det? Hva vil vi i så fall ende med i stedet? Godt i glasset oppsummerer bra hvorfor jeg tross alt er stor fan av polordningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.