Lesestoff til helga #144

Whisky

Trondheim: 11. mars er datoen for årets utgave av Trondheim whiskyfestival. Festivalen har fått egen nettside i år, og et Facebook event finnes også.

Lyngen: Myken er ikke lenger verdens nordligste destilleri, nå har Aurora destilleri i Lyngen i Troms overtatt den tittelen. Visit Norway skriver og viser pene bilder.

Dartmoor: Det er ikke ofte jeg frivillig sender lesere til The Daily Mail, men denne saken er for god til ikke å dele: Lokalbefolkningen protesterer mot planene om å bygge destilleri i Princeton, Devon, fordi designet er «for skotsk».

Øl

Oslo: Vinmonopolet søker kategorisjef innefor øl, søknadsfrist 15. februar 2017.

Annen drikke

Chile: Chile opplever noen av de verste skogbrannene i manns minne. Flere er omkommet og folk har mistet hjemmene sine, men en langsiktig konsekvens kan bli mangel på chilensk vin i årene framover, fler enn 100 vingårder har blitt ødelagt av flammene, noen av dem 200 år gamle. Det er selvsagt negativt for verdens vinkultur, men ikke minst en katastrofe for alle som tjente til livets opphold på disse vingårdene. Les mer hos Washington Post.

Markedsføringens underlige verden: Man kan lure på om ikke noen har smakt litt for mye på fatprøvene. Virgin Holidays lanserer en rom som «smaker ferie», og vinner premien for ukas (årets?) mest orginale (ikke nødvendigvis positivt ment) markedsføring av sprit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.