Hei, verden!

work

I oldtiden, i nettets barndom*, når jeg først begynte å lage nettsider var det vanlig å ha slike «under construction» bilder rundt omkring for å vise at nettsiden ikke var helt ferdig ennå. Etterhvert fant de fleste ut at nettsider egentlig ALDRI blir ferdige, de er per definisjon alltid i ferd med å bygges eller pusses opp (i hvert fall bør de være det), derfor er det ikke så vanlig med slike bilder lenger.

Vel, jeg er ikke helt ferdig. Her endres layout, bilder, ikoner, farger og fonter i en dag eller to til før det faktisk blir noe videre lesbart innhold på siden. Du kan selvsagt allerede nå legge bloggen til i rss-leseren din, men ellers kan det være en idé å komme tilbake søndag kveld, for eksempel. Da vil det automagisk ha blitt litt mer innhold her. Håper jeg.

_________

* Om ikke nettets barndom, så i alle fall barndommen til det vi i dag kjenner som nettet, det såkalte World Wide Web. Jeg var på et datakurs der vi lærte å bruke epost, newsgroups, ftp og Gopher (noen som husker Gopher?) for å hente filer, for eksempel vitenskapelige artikler. På slutten av kurset viste kursholder oss noe nytt «utrolig kult», nemlig en måte å se på internett på der du faktisk fikk bildene opp sammen med teksten du skulle lese UTEN å lagre dem manuelt på datamaskinen først. Programmet het Mosaic. Noen som husker Mosaic? Jeg kjøpte meg en «Hvordan skrive HTML» dagen etter, så vidt jeg husker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.